Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Vuilcontainer huren voor uw afval

Voordelig geprijsd incl. 30 dagen huur

Huur snel en gemakkelijk een vuilcontainer bij Maton Groep

Vuilcontainers in alle formaten voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een vuilcontainer voor uw afval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor alle afvalstromen. U kunt een vuilcontainer bestellen van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type vuilcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond

Huur uw vuilcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Specialist in vuilcontainers

Al jaren levert Maton Groep vuilcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds onze start in 1987 leveren we met veel plezier containers voor vuil aan zowel particulieren als bedrijven. We werken zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk, want een duurzame klantenrelatie staat bij ons voorop. Inmiddels hebben we al voor duizenden klanten vuilcontainers duurzaam kunnen verwerken.

Vuilcontainer bestellen bij Maton Groep

Of u nu eenmalig thuis aan het verbouwen bent of regelmatig bij klanten, een vuilcontainer bestellen bij Maton Groep is altijd handig! Niet alleen omdat u het vuil direct in de container kunt zetten, maar vooral omdat we ook daaromheen alles uit handen nemen.

Zo leveren we de container, halen we deze op én verwerken we de inhoud van de vuilcontainers op een duurzame manier. De kosten voor een vuilcontainer die vermeld staan op de website bevatten al deze diensten. U komt dus niet achteraf nog voor kosten te staan!

Afvalverwerking op eigen terrein

Naast dat u het afval direct in de container voor vuil kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. U bent geen tijd kwijt om het vuil weg te brengen en wij zorgen ervoor dat de inhoud van de vuilcontainer zo duurzaam mogelijk verwerkt wordt. We sorteren en verwerken het afval namelijk op ons eigen terrein in Waalwijk, waardoor we goed zicht hebben op dit proces. U hoeft dus niets anders te doen dan de vuilcontainer huren en hem te vullen. Wij doen de rest!

Online vuilcontainer huren

Een vuilcontainer bestellen via onze website gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens geeft u aan welk afval u wilt afvoeren. Daarna voert u de postcode van het leveradres in en u ziet direct de kosten van de vuilcontainer. Twijfelt over welke afvalstroom u moet kiezen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Levering van de vuilcontainer

Wij leveren onze vuilcontainers van maandag t/m zaterdag en binnen 24 uur na bestelling, mits gewenst natuurlijk! U bepaalt de datum, tijd en plaats en wij doen de rest. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de vuilcontainer bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep